Stressbehandling for ledere 

Få hjælp til at skabe en bedre balance

Vi kan hjælpe dig som leder, hvis du:
  •  Går på arbejde og oplever forstyrrende stresssymptomer
  • Er sygemeldt med stress
  • Er på vej tilbage til arbejde efter en stresssygemelding pga stress
  • Eller blot gerne vil forebygge stress i tide i dit lederjob

Lederrollen i dag kan både være spændende, udviklende og udfordrende – og samtidig drænende og udmattende. Du kan både opleve at dit arbejde er meningsfyldt og at du spiller en vigtig rolle – og samtidig føle dig overvældet og handlingslammet. Måske er arbejdet komme til at fylde for meget i dit liv. Måske giver arbejdet dig en masse positive ting, som du ikke finder i dit privatliv. Måske har du svært ved at slippe tankerne om arbejdet, når du holder fri.

Lederjobbet rummer en potentiel risiko for overbelastning og stress, fordi arbejdet kan opleves som grænseløst, komplekst og dilemmafyldt – og samtidig stærkt meningsfyldt og vigtigt. Derfor er det heller ikke usædvanligt at du som leder kan udvikle symptomer på stress, som kan få negativ effekt på både din trivsel og din evne til at lave god ledelse.

I forløbet vil vi have fokus på at skabe en bedre balance og trivsel for dig her og nu, men også undersøge baggrunden for din overbelastning grundigt og se fremad i dit arbejdsliv: Hvilke ændringer har du brug for på den lange bane?